Alaaddin Beach Hotel****

Het Alaaddin Beach hotel was het eerste en oudste hotel van de stad Alanya en is gelegen aan het beroemde Cleopatra-zandstrand met uitzicht op de turquoise blauwe zee. Het is een adult-only hotel met zwembad op basis van half pension met een buffet restaurant en een à la carte restaurant. De bar en het restaurant liggen direct aan het prachtige strand. 

De Jasmine Suite is een unieke kamer met een perfecte ligging en een eigen toegang. De prijs en beschikbaarheid van deze LUXE balkon Suite is altijd op aanvraag. De extra services die voor deze accommodatie bijgeboekt kunnen worden zijn o.a.: Privé-transfers vanuit de luchthavens, roomservice, privé ontbijt-lunch-diner op het enorme panorama terras met jacuzzi en zeezicht. Deze uitzonderlijke kamer is uitermate geschikt voor huwelijksreizen, jubilea of het verrassen van een (zaken) relatie. De Jasmine Suite kan ook voor één of meerdere dagen geboekt worden.

 

Allaadin
Beau-in-jasmin
_DSC0291

Uw vrijblijvende reservering voor de Jasmine Suite in het Alaaddin Beach Hotel 
kunt u hieronder maken.

Nederlands: Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Engels: This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads).
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).