_DSC0135

Maxima Residence 27

Het appartementen-gebouw Maxima Residence is gelegen in de gezellige badplaats Mahmutlar. Maxima Residence beschikt over een eigen zwembad, een fitnessruimte met sauna, een tuin en een besloten parkeerruimte.

Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen. De bovenverdieping telt twee slaapkamers met beide tweepersoonsbedden, twee badkamers met toilet en douche en een jacuzzi. Het balkon rondom geeft een fantastisch uitzicht over de baai en de stad Alanya, ‘s avonds geniet u van een koele bries uit de bergen.

Op de begane grond bevindt zich een royale living, een open keuken, een toilet en een extra slaapkamer met slaapbank. Ook op deze verdieping is er een heerlijk balkon met uitzicht op zee. 

_DSC0259
_DSC0118
_DSC0072
_DSC0126
_DSC0150
_DSC0084B
_DSC0144
_DSC0157

Uw vrijblijvende reservering voor Maxima Residence 27
kunt u hieronder maken.

Nederlands: Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
Engels: This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads).
Duits: Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads).