SteromaLogoMED

Over ons

Voor iedereen is het noodzakelijk om heerlijk te kunnen genieten van een rustgevende vakantie. In een vertrouwde omgeving jezelf terug te kunnen trekken, en je eigen dingetjes te kunnen doen.

SteRoMa MED Reizen heeft voor U, en Uw dialyse op vakantie, een aangename oplossing kunnen samenstellen.

Unieke samenwerking, door het bij elkaar brengen van verschillende essentiële partijen.

Mede door een jarenlange samenwerking op diverse zakelijke markten, is het thuisdialyse project ontstaan in 2010. Na verschillende jaren research en ontwikkeling, hebben we eind 2016 de overeenkomsten kunnen tekenen. Mw. J. van Meijl. Zij heeft haar duplex appartement Maxima Residence I beschikbaar gesteld, exlusief voor thuisdialyse gasten. Tevens heeft zij ervoor gekozen om SteRoMa MED Reizen BV op te richten, en zich aan te sluiten bij de Vvkr en STO-reisgarant.

Riks de Jong, ook geen onbekende in de reiswereld, heeft de verantwoording van sales & marketing voor zijn rekening genomen. Dit om ervoor zorg te dragen, dat alle reisbureau`s uitgebreid geïnformeerd en ondersteund zullen worden bij het boeken van (thuis) dialyse vakanties voor hun gasten.

Onze managementassistente is op de hoogte van de actuele situatie mbt beschikbaarheid en eventuele uitzonderlijke verzoeken. Bel ons , en blijf vooral niet met vraagtekens of onzekerheden zitten. Wij hebben ten alle tijden een noodnummer in Nederland, en op locatie in en om het dialyse appartement beschikbaar!

Terplaatse hebben wij een 24/7 bereikbare Nederlands sprekende vertegenwoordiging, en de PRIVE transfer wordt tevens uitgevoerd door een Nederlands sprekende chauffeur.

image_2019_07_31T06_30_32_477Z
STO-logo
C5C798F9401447CFA0394D1FAD3FEB02