logo Steroma 2021 medium

Introductie

SteRoMa MED Reizen biedt U en uw gezin een heerlijke, rustgevende vakantie met alle benodigde wensen en faciliteiten. In uw luxueus appartement is alles aanwezig om van een onvergetelijke vakantie te kunnen genieten.

Over ons

SteRoMa MED Reizen heeft voor U,

de ideale plek gecreëerd door het bij elkaar brengen van verschillende essentiële partijen.

Na verschillende jaren research en ontwikkeling, hebben we eind 2016 de overeenkomsten kunnen tekenen.
Mw. Annie van Meijl heeft samen met Riks de Jong hun duplex appartement, Maxima Residence I,  in orde gemaakt voor de hoogeisende medische en bouwkundige verplichtingen, die door onze thuisdialyse gasten worden verwacht en gesteld. Ook heeft zij ervoor gekozen om SteRoMa MED Reizen BV op te richten en zich aan te sluiten bij de Vvkr, STO-reisgarant en AON aansprakelijkheidsverzekeringen.

Het dialyse apparaat wordt door het Baskent Universitair ziekenhuis telkens zorgvuldig op de begane grond geplaatst en 100% ingesteld met de door Uw eigen kliniek aangegeven medische gegevens. Dit betekent dat deze 6 persoons duplex ook voor families geboekt kunnen worden die geen gebruik maken van deze diensten.

Riks de Jong, ook geen onbekende in de reiswereld, heeft de verantwoording van sales & marketing voor zijn rekening genomen. Dit om er zorg voor te dragen dat alle reisbureaus uitgebreid geïnformeerd en ondersteund zullen worden bij het boeken van (thuis) dialyse vakanties voor hun gasten.

Onze managementassistente is op de hoogte van de actuele situatie m.b.t. beschikbaarheid en is bereid om eventuele uitzonderlijke verzoeken in te willigen. Na een telefoontje zijn wij ten alle tijde bereid uw vragen te beantwoorden.

Wij hebben 24/7 het noodnummer (0031653494155) in Nederland beschikbaar met contact naar het dialyse centrum op Uw locatie.

Terplaatse hebben wij een 24/7 bereikbare Nederlands sprekende vertegenwoordig(st)er.

De privétransfer wordt verzorgd door een Nederlands sprekende chauffeur.

image_2019_07_31T06_30_32_477Z
STO-logo
C5C798F9401447CFA0394D1FAD3FEB02